Thema's op een rij


Voedzame én lekkere maaltijden maken

No stress in de keuken

Je bent druk, druk, druk en dus lukt het niet altijd om een lekkere én voedzame maaltijd op tafel te zetten. Uren in de keuken staan gaat jou niet lukken. Goed nieuws: dat hoeft ook niet! Tijdens de workshop ‘no stress in de keuken’ ga ik jou tips en tricks geven hoe je met gemak voortaan die heerlijke maaltijden op tafel gaat zetten.

meer info over dit thema

Do's Kookstudio Haarlem
Kruiden en specerijen aan de top

Doei pakjes en zakjes: hello kruiden

Wil jij graag gerechten met superveel smaak maken, die tegelijkertijd ook voedzaam zijn? Dan is deze workshop wat voor jou! We nemen namelijk afscheid van de, vaak ongezonde, pakjes en zakjes en gaan aan de slag met kruiden en specerijen. Ga er maar vanuit dat er een wereld voor je opengaat als je merkt hoeveel smaak je met deze natuurlijke producten aan gerechten kunt geven.

Meer info over dit thema

Leer Ayurvedisch koken

Ayurveda special

In deze unieke kookworkshop neem ik je samen met Ayurvedisch therapeut in opleiding Madelon Tiemens graag mee in de wereld van Ayurveda. Ayurveda is een genees- en levenswijze die al duizenden jaren bestaat. Ayurveda biedt kennis en tools over hoe je gezond en gelukkig kunt leven in balans met de natuur in en om jou heen. Klinkt dat wat vaag? Kan ik begrijpen. Maar dat is het zeker niet! In de kookworkshop gaan we je op een hele leuke en toegankelijke manier kennis laten maken met Ayurveda.

Meer info over dit thema

Voor alle mommy's to be

Mommy's to be

Als je zwanger bent, gebeurt en van alles in je lichaam. Waarom verandert je smaak? En hoe zit het eigenlijk met de smaakontwikkeling van je baby? En hoe ga je ervoor zorgen dat er straks nog steeds een voedzame maaltijd op tafel komt te staan als de kleine er is? Al deze vragen, en meer, worden beantwoord in deze superleuke workshop!

Meer info over dit thema

Een stressvrije kerst

Easy kerst zonder stress

Koken tijdens de feestdagen staat voor veel mensen gelijk aan stress. Wat vaak resulteert in dat jij, als je de kok bent, zelf niet kunt genieten van het diner. En dat is hartstikke zonde! Want met de juiste tips en (voor)bereiding, is dat helemaal niet nodig. In dit thema maken we samen een easy 3-gangen vega kerstmenu mét wauw effect en krijg je dé gouden tips voor een kerst zonder stress.

Meer info over dit thema

Reviews


Contact

Stuur mij een berichtje en ik stuur je zo snel mogelijk een reactie!