Thema's op een rij


Voedzame én lekkere maaltijden maken

No stress in de keuken

Je bent druk, druk, druk en dus lukt het niet altijd om een lekkere én voedzame maaltijd op tafel te zetten. Uren in de keuken staan gaat jou niet lukken. Goed nieuws: dat hoeft ook niet! Tijdens de workshop ‘no stress in de keuken’ ga ik jou tips en tricks geven hoe je met gemak voortaan die heerlijke maaltijden op tafel gaat zetten.

meer info over dit thema

Voor alle mommy's to be

Mommy's to be

Als je zwanger bent, gebeurt en van alles in je lichaam. Waarom verandert je smaak? En hoe zit het eigenlijk met de smaakontwikkeling van je baby? En hoe ga je ervoor zorgen dat er straks nog steeds een voedzame maaltijd op tafel komt te staan als de kleine er is? Al deze vragen, en meer, worden beantwoord in deze superleuke workshop!

Meer info over dit thema

Kruiden en specerijen aan de top

Doei pakjes en zakjes: hello kruiden

Wil jij graag gerechten met superveel smaak maken, die tegelijkertijd ook voedzaam zijn? Dan is deze workshop wat voor jou! We nemen namelijk afscheid van de, vaak ongezonde, pakjes en zakjes en gaan aan de slag met kruiden en specerijen. Ga er maar vanuit dat er een wereld voor je opengaat als je merkt hoeveel smaak je met deze natuurlijke producten aan gerechten kunt geven.

Meer info over dit thema
Do's Kookstudio Haarlem

Reviews


Contact

Stuur mij een berichtje en ik stuur je zo snel mogelijk een reactie!