Taarten bestellen


Custom made taarten bestellen

Taart bestellen

HET IS OP DIT MOMENT NIET MOGELIJK OM TAARTEN TE BESTELLEN

Bij Do’s Kookstudio kun je voor vele gelegenheden taart(en) en cupcakes bestellen. Op zoek naar een feestelijke verjaardagstaart? Babyshower? Jubileum? Er is altijd wel een reden om een lekkere taart te bestellen. Alle taarten zijn custom made, je kunt dus zelf helemaal aangeven hoe jij graag wilt dat de taart eruitziet en smaakt. Voor inspiratie neem je een kijkje in de taartgalerij.

Custom made taart bestellen
Do's Kookstudio Kookworkshops Haarlem

custom made taart do's kookstudio
Taart voor ieder feestje

Feestelijke taarten

Van een kleine taart voor zes personen tot een grote taart voor 50 personen, er is van alles mogelijk. De laagjestaarten zijn te bestellen in verschillende smaken en ontwerpen. Je kunt jouw wensen aangeven en dan ga ik aan de slag. Een drip taart, naked, of een taart met meerdere verdiepingen, het is maar net wat je wilt! In de taartgalerij zie je wat voorbeelden.

Custom made taart bestellen

Overheerlijke cupcakes

Cupcakes

Wil jij graag cupcakes bestellen? Ook dat is mogelijk. Ik maak cupcakes in verschillende ontwerpen en smaken. Je kunt dus ook bij de cupcakes je eigen wensen doorgeven.

Cupcakes bestellen
cupcake custom made

taart bestellen
Home made is het lekkerst

Overige baksels

Naast grote feestelijke taarten, heb ik ook andere heerlijke home made taarten in het assortiment. Verschillende cheesecakes, vegan taarten, chocoladetaarten, taarten met (seizoens)fruit en meer.

Overige baksels bestellen

Contact

Stuur mij een bericht met jouw (aan)vraag en ik stuur je zo snel mogelijk een reactie! Taart bestellen kan via een van de bovenstaande buttons. LET OP: HET IS OP DIT MOMENT NIET MOGELIJK OM TAARTEN EN ANDERE BAKSELS TE BESTELLEN.