Privékookworkshop


Boek een eigen kookworkshop

Privékookworkshop

Wil je met een eigen samengestelde groep een kookworkshop volgen? Dat kan! Je kunt kiezen uit de verschillende thema’s en ook de locatie kunnen we samen bepalen. Heb je andere voorkeuren of wensen voor het onderwerp van de kookworkshop? Geef het vooral even aan en we bespreken de mogelijkheden! Vanaf twee personen kun je al een eigen groepskookworkshop boeken. Vul onderaan deze pagina het contactformulier in met jouw aanvraag.

privékookworkshop aanvragen
Do's Kookstudio Haarlem

Do's Kookstudio Haarlem
vriendengroep of bedrijfsuitje

Koken met een eigen groep

Een privékookworkshop is leuk om te boeken met een vriendengroep, als bedrijfsuitje/teamuitje, vrijgezellenfeestje of met welk gezelschap dan ook. Het is een gezellige middag/avond waarin je zowel wat leert, zelf aan de slag gaat én geniet van heerlijke zelfgemaakte gerechten. Alle kookworkshops zijn heel toegankelijk en geschikt voor (on)ervaren koks.

privékookworkshop aanvragen

Kookthema's

De kookworkshops van Do’s Kookstudio worden allemaal in thema’s gegeven. Zo zit er altijd wel een thema voor jou tussen en kun je ook telkens weer een ander thema uitproberen! De beschikbare thema's op dit moment:

Je bent druk, druk, druk en dus lukt het niet altijd om een lekkere én voedzame maaltijd op tafel te zetten. Uren in de keuken staan gaat jou niet lukken. Goed nieuws: dat hoeft ook niet! Tijdens de workshop ‘no stress in de keuken’ ga ik jou tips en tricks geven hoe jij voortaan met gemak  heerlijke maaltijden op tafel kunt zetten. En dat begint al bij slim boodschappen doen.

Do's Kookstudio Haarlem
Lees verder

Wil jij graag gerechten met superveel smaak maken, die tegelijkertijd ook voedzaam zijn? Dan is deze workshop wat voor jou! We nemen namelijk afscheid van de, vaak ongezonde, pakjes en zakjes en gaan aan de slag met kruiden en specerijen. Ga er maar vanuit dat er een wereld voor je opengaat als je merkt hoeveel smaak je met deze natuurlijke producten aan gerechten kunt geven.

Do's Kookstudio Haarlem
Lees verder

Als je zwanger bent, gebeurt en van alles in je lichaam. Waarom verandert je smaak? En hoe zit het eigenlijk met de smaakontwikkeling van je baby? En hoe ga je ervoor zorgen dat er straks nog steeds een voedzame maaltijd op tafel komt te staan als de kleine er is? Al deze vragen, en meer, worden beantwoord in deze superleuke workshop!

Lees verder

In deze unieke kookworkshop neem ik je samen met Ayurvedisch therapeut Madelon Tiemens graag mee in de wereld van Ayurveda. Ayurveda is een genees- en levenswijze die al duizenden jaren bestaat. Ayurveda biedt kennis en tools over hoe je gezond en gelukkig kunt leven in balans met de natuur in en om jou heen. Klinkt dat wat vaag? Kan ik begrijpen. Maar dat is het zeker niet! In de kookworkshop gaan we je op een hele leuke en toegankelijke manier kennis laten maken met Ayurveda.

Do's Kookstudio Haarlem

Is nog een verrassing! Er komen regelmatig nieuwe thema’s bij, hou de website of social media in de gaten voor de nieuwste thema’s.

Reviews

Contact

Stuur mij een bericht met jouw (aan)vraag en ik stuur je zo snel mogelijk een reactie!