No stress in de keuken


Je bent druk, druk, druk en dus lukt het niet altijd om een lekkere én voedzame maaltijd op tafel te zetten. Uren in de keuken staan gaat jou niet lukken. Goed nieuws: dat hoeft ook niet! Tijdens de kookworkshop ‘no stress in de keuken’ ga ik jou tips en tricks geven hoe je met gemak voortaan die heerlijke maaltijden op tafel gaat zetten.

Slim boodschappen doen en gerechten bedenken

Tijdens de kookworkshop ‘No stress in de keuken’ ga ik je laten zien dat iets lekkers en voedzaams op tafel zetten helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Ik ga je tips geven zodat het jou ook gaat lukken. En daarvoor beginnen we bij het begin, en dat is boodschappen doen. Hoe doe je dat nu efficiënt? Als we dat getackeld hebben, gaan we door naar stap twee. Het bedenken van gerechten. Ook daar ga ik je tips voor geven.

Aan de slag

Vervolgens gaan we aan de slag met het klaarmaken van een aantal gerechten. Zodat je ook écht kunt ervaren dat het niet moeilijk is. Je krijgt ook nog tips hoe te variëren met de gerechten die we gemaakt hebben. En uiteraard gaan we alle gerechten die we samen gemaakt hebben proeven.

Heel veel inspiratie

Je gaat na deze kookworkshop naar huis met een flinke portie inspiratie. Je kunt verschillende gerechten thuis op tafel zetten en weet hoe je dat van begin tot eind gemakkelijk aanpakt. In het fysieke receptenboekje staan alle tips die we besproken hebben, plus extra nuttige info en natuurlijk de recepten.

Do's Kookstudio Haarlem

De inhoud van deze kookworkshop:

– Welkomstdrankje en hapje
– Uitgebreide uitleg over het thema
– In teams bereiden van de gerechten
– Extra tips en tricks tijdens het bereiden van de gerechten
– Shared diner van alle gerechten die we gemaakt hebben
– Onbeperkt thee, koffie en fruitwater

Extra opties:

– Onbeperkt bier, wijn en fris voor 9,95 per persoon
– Het fysieke receptenboekje voor 4,95 per stuk

De workshop zijn grotendeels vegetarisch. We werken met biologische producten en seizoensproducten.

De aanschuifkookworkshops worden zowel in Haarlem als in Lisse gegeven. Wil je een privekookworkshop boeken en heb je een andere locatie in gedachte? Dat is zeker mogelijk!

Tijdelijke kortingsactie

Boek nu tijdelijk met 25 % korting een aanschuifkookworkshop in dit thema voor 59,95 44,95 per persoon!

Kookthema's

De kookworkshops van Do’s Kookstudio worden allemaal in thema’s gegeven. Zo zit er altijd wel een thema voor jou tussen en kun je ook telkens weer een ander thema uitproberen! De beschikbare thema's op dit moment:

Je bent druk, druk, druk en dus lukt het niet altijd om een lekkere én voedzame maaltijd op tafel te zetten. Uren in de keuken staan gaat jou niet lukken. Goed nieuws: dat hoeft ook niet! Tijdens de workshop ‘no stress in de keuken’ ga ik jou tips en tricks geven hoe jij voortaan met gemak  heerlijke maaltijden op tafel kunt zetten. En dat begint al bij slim boodschappen doen.

Do's Kookstudio Haarlem
Lees verder

Wil jij graag gerechten met superveel smaak maken, die tegelijkertijd ook voedzaam zijn? Dan is deze workshop wat voor jou! We nemen namelijk afscheid van de, vaak ongezonde, pakjes en zakjes en gaan aan de slag met kruiden en specerijen. Ga er maar vanuit dat er een wereld voor je opengaat als je merkt hoeveel smaak je met deze natuurlijke producten aan gerechten kunt geven.

Do's Kookstudio Haarlem
Lees verder

Als je zwanger bent, gebeurt en van alles in je lichaam. Waarom verandert je smaak? En hoe zit het eigenlijk met de smaakontwikkeling van je baby? En hoe ga je ervoor zorgen dat er straks nog steeds een voedzame maaltijd op tafel komt te staan als de kleine er is? Al deze vragen, en meer, worden beantwoord in deze superleuke workshop!

Lees verder

Is nog een verrassing! Er komen regelmatig nieuwe thema’s bij, hou de website of social media in de gaten voor de nieuwste thema’s.

Reviews


Contact

Stuur mij een bericht met jouw (aan)vraag en ik stuur je zo snel mogelijk een reactie!