Kookworkshops


Kookworkshops in thema's

Kookworkshops

Bij Do’s Kookstudio worden er kookworkshops gegeven in verschillende thema’s. Per thema is er een ander programma. Maar in ieder geval starten we de workshop met een drankje en wat lekkers. Want we willen natuurlijk wel even in de sfeer komen! Dan is het tijd voor een interactieve uitleg met tips en tricks, vervolgens mogen de handen uit de mouwen en ga je in tweetallen aan de slag. Uiteraard moet er geproefd worden, dus gaan we na de kookworkshop gezellig met elkaar eten.

Boek een privéworkshopAanschuifkookworkshops
Do's Kookstudio Haarlem

Do's Kookstudio Kookworkshops Haarlem
Lokale en seizoensgebonden producten

Bio-logisch!

In alle kookworkshops staat het gebruik van lokale seizoensproducten centraal. Dat zijn producten die passen binnen het seizoen van dat moment, van biologische afkomst, en in veel gevallen zelfs biodynamisch en het liefst lokaal geteeld. Deze producten bevatten namelijk de meeste smaak en de meeste voedingsstoffen. Ook geloof ik er in dat de natuur met een reden bepaalde producten in een specifiek seizoen aanbiedt en je gezondheid dat ook nodig heeft.

De gerechten die we maken tijdens de workshops zijn vegetarisch met een focus op groenten en kruiden. Naast de vegetarische kookworkshop, is een geheel plantaardige (vegan) kookworkshop is ook mogelijk.Do's Kookstudio Haarlem
Privéworkshops en aanschuifworkshops

Privé- of aanschuifworkshop

Er worden zowel privékookworkshops als aanschuifkookworkshops gehouden. Met een eigen samengestelde groep kun je een prive kookworkshop in een gewenst thema reserveren. Priveworkshops zijn ook mogelijk voor bedrijven als bedrijfsuitje/teamuitje. Bij de aanschuifworkshops kun je je individueel of met een klein groepje inschrijven op een gewenste datum en thema. Neem een kijkje in de agenda voor de opties op dit moment.

Boek een privéworkshopAanschuifkookworkshops

Kookthema's

De kookworkshops van Do’s Kookstudio worden allemaal in thema’s gegeven. Zo zit er altijd wel een thema voor jou tussen en kun je ook telkens weer een ander thema uitproberen! De beschikbare thema's op dit moment:

Je bent druk, druk, druk en dus lukt het niet altijd om een lekkere én voedzame maaltijd op tafel te zetten. Uren in de keuken staan gaat jou niet lukken. Goed nieuws: dat hoeft ook niet! Tijdens de workshop ‘no stress in de keuken’ ga ik jou tips en tricks geven hoe jij voortaan met gemak  heerlijke maaltijden op tafel kunt zetten. En dat begint al bij slim boodschappen doen.

Do's Kookstudio Haarlem
Lees verder

Wil jij graag gerechten met superveel smaak maken, die tegelijkertijd ook voedzaam zijn? Dan is deze workshop wat voor jou! We nemen namelijk afscheid van de, vaak ongezonde, pakjes en zakjes en gaan aan de slag met kruiden en specerijen. Ga er maar vanuit dat er een wereld voor je opengaat als je merkt hoeveel smaak je met deze natuurlijke producten aan gerechten kunt geven.

Do's Kookstudio Haarlem
Lees verder

Als je zwanger bent, gebeurt en van alles in je lichaam. Waarom verandert je smaak? En hoe zit het eigenlijk met de smaakontwikkeling van je baby? En hoe ga je ervoor zorgen dat er straks nog steeds een voedzame maaltijd op tafel komt te staan als de kleine er is? Al deze vragen, en meer, worden beantwoord in deze superleuke workshop!

Lees verder

In deze unieke kookworkshop neem ik je samen met Ayurvedisch therapeut Madelon Tiemens graag mee in de wereld van Ayurveda. Ayurveda is een genees- en levenswijze die al duizenden jaren bestaat. Ayurveda biedt kennis en tools over hoe je gezond en gelukkig kunt leven in balans met de natuur in en om jou heen. Klinkt dat wat vaag? Kan ik begrijpen. Maar dat is het zeker niet! In de kookworkshop gaan we je op een hele leuke en toegankelijke manier kennis laten maken met Ayurveda.

Do's Kookstudio Haarlem

Is nog een verrassing! Er komen regelmatig nieuwe thema’s bij, hou de website of social media in de gaten voor de nieuwste thema’s.

Alle niveau's

Voor beginners en gevorderden

Of je nu op zoek bent naar een kookworkshop voor beginners of gevorderden, in beide gevallen kun je bij Do’s Kookstudio terecht! Mijn ongedwongen kookworkshops zijn voor iedereen. In een privé kookworkshop kan ik de workshop nog meer aanpassen naar het niveau van de deelnemers. Maar ook bij de groepsworkshops waarbij je kiest uit verschillende thema’s, is er altijd wel een geschikte optie. Of je nu voor een simpele basis kookcursus of een kookcursus voor gevorderden gaat.

Do's Kookstudio Haarlem

Do's Kookstudio Haarlem
Privéworkshops en aanschuifworkshops

Kookworkshop individueel of voor 2 personen

Het is ook mogelijk om een individuele kookworkshop te boeken. Of misschien vind je het wel leuk om met 2 personen een kookworkshop te volgen. Voor een individuele kookworkshop kun je het beste een kijkje nemen bij de kookcoach-opties. Tijdens een kookcoach masterclass heb ik alle aandacht voor jou en kun jij al je vragen stellen. Natuurlijk gaan we ook samen koken. Een kookcursus speciaal voor jou op maat eigenlijk!

Met een tweetal aan de slag in de keuken is natuurlijk ook heel leuk. Wil jij met twee personen een kookworkshop volgen? Stuur mij dan via het contactformulier een berichtje en dan bespreken we de mogelijkheden.


Reviews


Contact

Stuur mij een bericht met jouw (aan)vraag en ik stuur je zo snel mogelijk een reactie!