Kookworkshops agenda


Do's Kookstudio Haarlem

13 november (middag) – Doei pakjes en zakjes, hello kruiden!

54,95

Kookworkshop waarin je leert gebruikmaken van kruiden en specerijen. Je leert smaakvolle gerechten maken zónder pakjes en zakjes te gebruiken. Lees hieronder meer info over de inhoud van de workshop. Locatie: Lisse.

Bekijk workshop

Do's Kookstudio Haarlem

14 november (avond) – No stress in de keuken

54,95

Vind jij koken maar ingewikkeld en tijdrovend? Dan is deze workshop iets voor jou! Iedereen kan namelijk met gemak een voedzame én lekkere maaltijd op tafel zetten. Lees hieronder meer info over de inhoud van deze workshop. Locatie: Lisse.

Bekijk workshop

Kookthema's

De kookworkshops van Do’s Kookstudio worden allemaal in thema’s gegeven. Zo zit er altijd wel een thema voor jou tussen en kun je ook telkens weer een ander thema uitproberen! De beschikbare thema's op dit moment:

Je bent druk, druk, druk en dus lukt het niet altijd om een lekkere én voedzame maaltijd op tafel te zetten. Uren in de keuken staan gaat jou niet lukken. Goed nieuws: dat hoeft ook niet! Tijdens de workshop ‘no stress in de keuken’ ga ik jou tips en tricks geven hoe jij voortaan met gemak  heerlijke maaltijden op tafel kunt zetten. En dat begint al bij slim boodschappen doen.

Do's Kookstudio Haarlem
Lees verder

Wil jij graag gerechten met superveel smaak maken, die tegelijkertijd ook voedzaam zijn? Dan is deze workshop wat voor jou! We nemen namelijk afscheid van de, vaak ongezonde, pakjes en zakjes en gaan aan de slag met kruiden en specerijen. Ga er maar vanuit dat er een wereld voor je opengaat als je merkt hoeveel smaak je met deze natuurlijke producten aan gerechten kunt geven.

Do's Kookstudio Haarlem
Lees verder

Als je zwanger bent, gebeurt en van alles in je lichaam. Waarom verandert je smaak? En hoe zit het eigenlijk met de smaakontwikkeling van je baby? En hoe ga je ervoor zorgen dat er straks nog steeds een voedzame maaltijd op tafel komt te staan als de kleine er is? Al deze vragen, en meer, worden beantwoord in deze superleuke workshop!

Lees verder

Is nog een verrassing! Er komen regelmatig nieuwe thema’s bij, hou de website of social media in de gaten voor de nieuwste thema’s.

Contact

Stuur mij een bericht met jouw (aan)vraag en ik stuur je zo snel mogelijk een reactie!