Kookworkshop-abonnement


Voordelig kookworkshops volgen

Kookworkshop-abonnement

Extra voordelig kookworkshops volgen bij Do’s Kookstudio? Dat kan met het workshopabonnement! In plaats van je in te schrijven voor één workshop, kun je een twee-, drie-, vier- of vijfrittenkaart aanschaffen met extra korting.

Neem een abonnement
Do's Kookstudio Haarlem

Do's Kookstudio Kookworkshops Haarlem
Kookworkshops met korting

De voordelen

Bij Do’s Kookstudio volg je kookworkshops in thema’s. Er zijn een aantal vaste thema’s, maar ook bij die thema’s veranderen de recepten ieder seizoen. Ook komen er steeds nieuwe thema’s bij en zijn er speciale seizoenthema’s. Bijvoorbeeld rond de feestdagen in december. Met een abonnement kun je meedoen aan al die verschillende workshops, maar dan met korting! Bekijk hieronder de verschillende rittenkaarten met oplopende korting. De rittenkaarten zijn vanaf het moment van aankoop 1 jaar geldig.

Ik wil korting!

Tweerittenkaart (10 % korting)


119,95

€107,95

WIL IK!

Drierittenkaart (15 % korting)


179,95

€152,95

WIL IK!

Vierrittenkaart (20 % korting)


239,95

€191,95

WIL IK!

Vijfrittenkaart (25 % korting)


299,95

€224,95

WIL IK!

Kookthema's

De kookworkshops van Do’s Kookstudio worden allemaal in thema’s gegeven. Zo zit er altijd wel een thema voor jou tussen en kun je ook telkens weer een ander thema uitproberen! De beschikbare thema's op dit moment:

Je bent druk, druk, druk en dus lukt het niet altijd om een lekkere én voedzame maaltijd op tafel te zetten. Uren in de keuken staan gaat jou niet lukken. Goed nieuws: dat hoeft ook niet! Tijdens de workshop ‘no stress in de keuken’ ga ik jou tips en tricks geven hoe jij voortaan met gemak  heerlijke maaltijden op tafel kunt zetten. En dat begint al bij slim boodschappen doen.

Do's Kookstudio Haarlem
Lees verder

Wil jij graag gerechten met superveel smaak maken, die tegelijkertijd ook voedzaam zijn? Dan is deze workshop wat voor jou! We nemen namelijk afscheid van de, vaak ongezonde, pakjes en zakjes en gaan aan de slag met kruiden en specerijen. Ga er maar vanuit dat er een wereld voor je opengaat als je merkt hoeveel smaak je met deze natuurlijke producten aan gerechten kunt geven.

Do's Kookstudio Haarlem
Lees verder

Als je zwanger bent, gebeurt en van alles in je lichaam. Waarom verandert je smaak? En hoe zit het eigenlijk met de smaakontwikkeling van je baby? En hoe ga je ervoor zorgen dat er straks nog steeds een voedzame maaltijd op tafel komt te staan als de kleine er is? Al deze vragen, en meer, worden beantwoord in deze superleuke workshop!

Lees verder

Is nog een verrassing! Er komen regelmatig nieuwe thema’s bij, hou de website of social media in de gaten voor de nieuwste thema’s.

Kookworkshop-abonnement aanvragen

Geef in het bericht aan welke rittenkaart jij graag zou willen en je krijgt z.s.m een reactie! De rittenkaarten zijn alleen geldig voor aanschuifkookworkshops.

    Reviews