Kookcoach


Individuele masterclass

Kookcoach

De kookcoach is een individuele kookworkshop. Tijdens de kookcoach-sessie kun jij al je vragen stellen en heb ik alle aandacht voor jou! Wil je bijvoorbeeld graag leren om een voedzame en lekkere maaltijd op tafel te zetten, maar weet je niet goed hoe je dat aan moet pakken van begin tot eind? Daar kan ik je zeker bij helpen!

Of misschien wil je van de pakjes en zakjes af en weten hoe je met gemak smaak kunt geven aan gerechten met kruiden en specerijen. Of zoek je juist hulp bij een meer plantaardige leefstijl. Ik kan je helpen met voedzaam én lekker vega(n) koken.

En zo zijn er nog vele andere vraagstukken mogelijk. Ik help jou ook graag op weg als je bijvoorbeeld een gluten- of lactose-intolerantie hebt en niet goed weet hoe je dit aan moet pakken. Stuur mij vooral een berichtje en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Boek de kookcoach
Do's Kookstudio Haarlem

Do's Kookstudio Haarlem
Inhoud van de masterclass

Kookcoaching

Tijdens de kookcoaching kom ik bij jou thuis of spreken we af bij mij thuis in Haarlem. Van tevoren geef je aan waar je graag hulp bij zou willen aan de hand van een vragenlijst. Tijdens de masterclass gaan we mijn plan voor jou bespreken. Natuurlijk gaan we ook meteen aan de slag en samen koken. De sessie duurt ongeveer 3 uur.

Je kunt deze individuele workshop boeken voor 199,95 (excl. mogelijke reiskosten). Bij de masterclass zit inbegrepen:

  • Intake per mail of telefonisch
  • Invullen van de uitgebreide vragenlijst
  • Kookcoach-sessie waarin we mijn plan voor jou bespreken
  • Ontvangst met hapje en drankje
  • Uitgebreid de tijd en mogelijkheid om jouw vragen te bespreken
  • Samen bereiden we een uitgebreide lunch of diner
  • Onbeperkt koffie, thee, water, fris, wijn, bier
  • Jouw persoonlijke plan als e-book met extra tips en de recepten van de workshop

Ik wil een sessie boeken!

Ervaringen van anderen

Review van Suzanne (30)

“Persoonlijk merkte ik dat ik vastliep om elke keer weer te bedenken wat ik als avondeten op tafel moet zetten, hoe ik de gerechten anders/lekkerder kon klaar maken en hier niet te lang mee bezig te zijn, gezien ik ook een zoontje van 1 jaar heb rondlopen en 3 dagen per week werk. Het gaf mij veel stress en een onrustig gevoel, daardoor had ik ook geen plezier meer in het koken zelf. Aan de hand van een vragenlijst vooraf aan de kookworkshop gaf ik aan waar ik tegenaan liep, waar ik hulp bij nodig had en wat mijn doelen waren. Do had al mijn punten behandeld en na afloop hier nog een overzicht van gestuurd, superhandig en fijn!

De manier van werken vind ik heel fijn, Do leert je stapje voor stapje wat bij jou het beste past! Voor mij was dat het werken met een weekmenu en het bestellen van boodschappen online, waardoor het minder tijd kost en ik er maar 1 keer per week mee bezig hoef te zijn. Maar daarnaast ook de uitleg tijdens het koken is duidelijk en helder, goede tips om sneller groenten te snijden of hoe je maaltijden lekkerder kan maken met verschillende kruiden, dit zijn kleine tips, maar schelen veel tijd en stress in de keuken.

Ik heb heel veel aan deze workshop en tips gehad, ik raad het iedereen aan! Een workshop met een groep is natuurlijk heel gezellig en leuk, maar bij deze workshop van de kookcoach wordt er echt persoonlijk gekeken naar wat bij jou past en wat jij nodig hebt!”

Boek de kookcoach
review daphne do's kookstudio
Ervaringen van anderen

Review van Daphne (31)

“De kookworkshop van Do was heel erg leuk en leerzaam. Ze geeft advies op maat en schrijft hiervoor een plan. Tijdens de workshop zelf komt ze met praktische tips. Ik voelde me meteen op mijn gemak in haar gezellige keuken. Samen hebben we 3 maaltijden gemaakt en deze mocht ik niet alleen proeven, maar ik kon ze ook mee naar huis nemen. Ik zocht meer variatie voor de lunch, hier speelde ze heel fijn op in. Ik zou haar zeker aanraden 🙂

Boek de kookcoach

Kookcoach-sessie aanvragen

Stuur mij een bericht met jouw (aan)vraag en ik stuur je zo snel mogelijk een reactie!

    Reviews