Easy kerst zonder stress


Koken tijdens de feestdagen staat voor veel mensen gelijk aan stress. Wat vaak resulteert in dat jij, als je de kok bent, zelf niet kunt genieten van het diner. En dat is hartstikke zonde! Want met de juiste tips en voorbereiding, is dat helemaal niet nodig.

Kerstmenu maken zonder stress

Je hoeft echt geen ervaren kok(kin) te zijn om een kerstmenu zonder stress op tafel te zetten. En ik maak het je dit jaar extra gemakkelijk, tijdens de kookworkshop Easy kerst, no stress gaan we namelijk samen een 3-gangen vegetarisch kerstmenu maken. Geen hele ingewikkelde gerechten, maar wel een wauw-factor aan tafel!

Doordat we samen de gerechten al een keer bereid hebben en ik je daarbij alle tips en tricks ga geven hoe je het goed kunt voorbereiden, weet je zeker dat ook jij met plezier aan tafel kunt schuiven.

Gouden tips

Daarnaast deel ik tijdens deze workshop mijn gouden tips met je hoe je een feestdagen-menu bereidt zonder stress. Dus ook als je een heel ander kerstmenu gaat bereiden, is deze workshop heel waardevol.

Inhoud van de workshop

Onder het genot van een hapje en drankje, begint deze workshop met een interactieve uitleg. Dan gaan we in teams aan de slag met de gerechten. Vervolgens gaan we natuurlijk proeven van alle gerechten die we samen bereid hebben.

Ready voor de feestdagen

Na deze kookworkshop ben jij helemaal ready voor de feestdagen. Je hebt een menu op zak en de kennis in huis voor een goede (voor)bereiding. In het e-book dat je achteraf toegestuurd krijgt, staan alle tips die we besproken hebben, plus extra nuttige info en natuurlijk de recepten.

De inhoud van deze kookworkshop:

  • Start met hapje en drankje
  • Interactieve introductie met uitleg over het thema
  • Onder begeleiding aan de slag met het bereiden van de gerechten
  • Een uitgebreid shared diner of lunch met alle gerechten die we gemaakt hebben
  • Onbeperkt thee, koffie en water met fruit
  • Online e-book met alle (extra) tips passend bij het thema en de recepten

De gerechten die we maken tijdens de workshop zijn geheel vegetarisch. We werken met biologische producten en seizoensproducten.

De aanschuifkookworkshops worden op dit moment in Lisse gegeven. Wil je een privekookworkshop boeken en heb je een andere locatie in gedachte? Dat is zeker mogelijk!

Kookthema's

De kookworkshops van Do’s Kookstudio worden allemaal in thema’s gegeven. Zo zit er altijd wel een thema voor jou tussen en kun je ook telkens weer een ander thema uitproberen! De beschikbare thema's op dit moment:

Je bent druk, druk, druk en dus lukt het niet altijd om een lekkere én voedzame maaltijd op tafel te zetten. Uren in de keuken staan gaat jou niet lukken. Goed nieuws: dat hoeft ook niet! Tijdens de workshop ‘no stress in de keuken’ ga ik jou tips en tricks geven hoe jij voortaan met gemak  heerlijke maaltijden op tafel kunt zetten. En dat begint al bij slim boodschappen doen.

Do's Kookstudio Haarlem
Lees verder

Wil jij graag gerechten met superveel smaak maken, die tegelijkertijd ook voedzaam zijn? Dan is deze workshop wat voor jou! We nemen namelijk afscheid van de, vaak ongezonde, pakjes en zakjes en gaan aan de slag met kruiden en specerijen. Ga er maar vanuit dat er een wereld voor je opengaat als je merkt hoeveel smaak je met deze natuurlijke producten aan gerechten kunt geven.

Do's Kookstudio Haarlem
Lees verder

Als je zwanger bent, gebeurt en van alles in je lichaam. Waarom verandert je smaak? En hoe zit het eigenlijk met de smaakontwikkeling van je baby? En hoe ga je ervoor zorgen dat er straks nog steeds een voedzame maaltijd op tafel komt te staan als de kleine er is? Al deze vragen, en meer, worden beantwoord in deze superleuke workshop!

Lees verder

In deze unieke kookworkshop neem ik je samen met Ayurvedisch therapeut Madelon Tiemens graag mee in de wereld van Ayurveda. Ayurveda is een genees- en levenswijze die al duizenden jaren bestaat. Ayurveda biedt kennis en tools over hoe je gezond en gelukkig kunt leven in balans met de natuur in en om jou heen. Klinkt dat wat vaag? Kan ik begrijpen. Maar dat is het zeker niet! In de kookworkshop gaan we je op een hele leuke en toegankelijke manier kennis laten maken met Ayurveda.

Do's Kookstudio Haarlem

Is nog een verrassing! Er komen regelmatig nieuwe thema’s bij, hou de website of social media in de gaten voor de nieuwste thema’s.

Reviews


Contact

Stuur mij een bericht met jouw (aan)vraag en ik stuur je zo snel mogelijk een reactie!