Doei pakjes en zakjes, hello kruiden!


Wil jij graag gerechten met superveel smaak maken, die tegelijkertijd ook voedzaam zijn? Dan is deze kookworkshop wat voor jou! We nemen namelijk afscheid van de, vaak ongezonde, pakjes en zakjes en gaan aan de slag met kruiden en specerijen. Ga er maar vanuit dat er een wereld voor je opengaat als je merkt hoeveel smaak je met deze natuurlijke producten aan gerechten kunt geven.

Kruiden en specerijen aan de top

Dat betekent zeker niet dat je een topchef moet zijn om dit voor elkaar te krijgen, integendeel, het is eigenlijk supermakkelijk! Zodra jij weet wat er allemaal mogelijk is en dat zelf gemaakt en geproefd hebt, geloof mij maar, dan wil je alleen nog maar met kruiden en specerijen koken.

Leren, koken en samen genieten

Allereerst krijg je, onder het genot van een hapje en drankje, in deze workshop een (interactieve) uitleg over kruiden en specerijen. Dan gaan we aan de slag en ga je in teams zelf heerlijke gerechten maken. Vervolgens gaan we met elkaar aan tafel om te proeven van de gerechten die we zelf gemaakt hebben.

Flinke portie inspiratie

Je gaat na deze kookworkshop naar huis met een flinke dosis inspiratie. Je kunt verschillende gerechten thuis op tafel zetten en weet hoe je kruiden en specerijen kunt gebruiken. In het fysieke receptenboekje staan alle tips die we besproken hebben, plus extra nuttige info en natuurlijk de recepten.

Do's Kookstudio Kookworkshops Haarlem

De inhoud van deze kookworkshop:

– Welkomstdrankje en hapje
– Uitgebreide uitleg over het thema
– In teams bereiden van de gerechten
– Extra tips en tricks tijdens het bereiden van de gerechten
– Shared diner van alle gerechten die we gemaakt hebben
– Onbeperkt thee, koffie en fruitwater

Extra opties:

– Onbeperkt bier, wijn en fris voor 9,95 per persoon
– Het fysieke receptenboekje voor 4,95 per stuk

De workshop zijn grotendeels vegetarisch. We werken met biologische producten en seizoensproducten.

De aanschuifkookworkshops worden zowel in Haarlem als in Lisse gegeven. Wil je een privekookworkshop boeken en heb je een andere locatie in gedachte? Dat is zeker mogelijk!

Tijdelijke kortingsactie

Boek nu tijdelijk met 25 % korting een aanschuifkookworkshop in dit thema voor 59,95 44,95 per persoon!

Kookthema's

De kookworkshops van Do’s Kookstudio worden allemaal in thema’s gegeven. Zo zit er altijd wel een thema voor jou tussen en kun je ook telkens weer een ander thema uitproberen! De beschikbare thema's op dit moment:

Je bent druk, druk, druk en dus lukt het niet altijd om een lekkere én voedzame maaltijd op tafel te zetten. Uren in de keuken staan gaat jou niet lukken. Goed nieuws: dat hoeft ook niet! Tijdens de workshop ‘no stress in de keuken’ ga ik jou tips en tricks geven hoe jij voortaan met gemak  heerlijke maaltijden op tafel kunt zetten. En dat begint al bij slim boodschappen doen.

Do's Kookstudio Haarlem
Lees verder

Wil jij graag gerechten met superveel smaak maken, die tegelijkertijd ook voedzaam zijn? Dan is deze workshop wat voor jou! We nemen namelijk afscheid van de, vaak ongezonde, pakjes en zakjes en gaan aan de slag met kruiden en specerijen. Ga er maar vanuit dat er een wereld voor je opengaat als je merkt hoeveel smaak je met deze natuurlijke producten aan gerechten kunt geven.

Do's Kookstudio Haarlem
Lees verder

Als je zwanger bent, gebeurt en van alles in je lichaam. Waarom verandert je smaak? En hoe zit het eigenlijk met de smaakontwikkeling van je baby? En hoe ga je ervoor zorgen dat er straks nog steeds een voedzame maaltijd op tafel komt te staan als de kleine er is? Al deze vragen, en meer, worden beantwoord in deze superleuke workshop!

Lees verder

Is nog een verrassing! Er komen regelmatig nieuwe thema’s bij, hou de website of social media in de gaten voor de nieuwste thema’s.

Reviews


Contact

Stuur mij een bericht met jouw (aan)vraag en ik stuur je zo snel mogelijk een reactie!