Aanschuifkookworkshops

Aanschuifkookworkshops


Aanschuif kookworkshops

Kookworkshops

Iedere maand worden er aanschuifworkshops in verschillende thema’s gehouden. Iedereen kan meedoen aan deze workshops. Je kunt je individueel, met een tweetal of met een kleine groep aanmelden. We gaan met elkaar aan de slag in de keuken en aan het einde van de workshop ga je met flink wat inspiratie naar huis!

Bekijk de workshops agenda
Do's Kookstudio Haarlem


Do's Kookstudio Haarlem
De onderdelen van de kookworkshop

Programma van de aanschuifworkshop

Wat kun je verwachten tijdens de aanschuifkookworkshop? Het programma verschilt per thema, maar heeft ook veel gelijke onderdelen.

Zo beginnen we iedere workshop met een hapje en drankje. Vervolgens is er een interactieve uitleg over het thema en dan mogen de handen uit de mouwen. In tweetallen gaan we aan de slag met het bereiden van verschillende gerechten, uiteraard passend bij het thema en het seizoen. Tijdens het koken zal ik nog meer tips geven.

Na het koken gaan we met elkaar aan tafel en genieten we van de zelfgemaakte gerechten. We maken er een gezellig middag/avond van en je gaat naar huis met een flinke portie inspiratie! De workshop duurt 4 uur.

Bekijk de aanschuifkookworkshops

Kookthema's

De kookworkshops van Do’s Kookstudio worden allemaal in thema’s gegeven. Zo zit er altijd wel een thema voor jou tussen en kun je ook telkens weer een ander thema uitproberen! De beschikbare thema's op dit moment:

Je bent druk, druk, druk en dus lukt het niet altijd om een lekkere én voedzame maaltijd op tafel te zetten. Uren in de keuken staan gaat jou niet lukken. Goed nieuws: dat hoeft ook niet! Tijdens de workshop ‘no stress in de keuken’ ga ik jou tips en tricks geven hoe jij voortaan met gemak  heerlijke maaltijden op tafel kunt zetten. En dat begint al bij slim boodschappen doen.

Do's Kookstudio Haarlem
Lees verder

Wil jij graag gerechten met superveel smaak maken, die tegelijkertijd ook voedzaam zijn? Dan is deze workshop wat voor jou! We nemen namelijk afscheid van de, vaak ongezonde, pakjes en zakjes en gaan aan de slag met kruiden en specerijen. Ga er maar vanuit dat er een wereld voor je opengaat als je merkt hoeveel smaak je met deze natuurlijke producten aan gerechten kunt geven.

Do's Kookstudio Haarlem
Lees verder

Als je zwanger bent, gebeurt en van alles in je lichaam. Waarom verandert je smaak? En hoe zit het eigenlijk met de smaakontwikkeling van je baby? En hoe ga je ervoor zorgen dat er straks nog steeds een voedzame maaltijd op tafel komt te staan als de kleine er is? Al deze vragen, en meer, worden beantwoord in deze superleuke workshop!

Lees verder

In deze unieke kookworkshop neem ik je samen met Ayurvedisch therapeut Madelon Tiemens graag mee in de wereld van Ayurveda. Ayurveda is een genees- en levenswijze die al duizenden jaren bestaat. Ayurveda biedt kennis en tools over hoe je gezond en gelukkig kunt leven in balans met de natuur in en om jou heen. Klinkt dat wat vaag? Kan ik begrijpen. Maar dat is het zeker niet! In de kookworkshop gaan we je op een hele leuke en toegankelijke manier kennis laten maken met Ayurveda.

Do's Kookstudio Haarlem

Is nog een verrassing! Er komen regelmatig nieuwe thema’s bij, hou de website of social media in de gaten voor de nieuwste thema’s.

Reviews

Contact

Stuur mij een bericht met jouw (aan)vraag en ik stuur je zo snel mogelijk een reactie!